8 maj 22:53
52: Polecenia to:
Oblicz całkę podwójną (*)
gdzie D jest obszarem ograniczonym krzywymi y=1−x2 , y=x+1.
8 maj 23:11
Mila:
| | 1 | | 1 | |
Na końcu: 0−(− |
| +2−2)= |
| |
| | 3 | | 3 | |
Po co tak rozbijasz, ja liczę hurtem całkę z (2x
3+4y) dy itd.
Mniej pisania.
8 maj 23:14
52: Boję się, że się zgubię

, ale im więcej rozwiązuje przykładów tym bardziej nie chce mi się
tego pisać...
Dziękuję
8 maj 23:15
52: Taki błąd, wstyd
8 maj 23:16
Mila:
Tak, jak robisz Kamilu, też jest dobrze.
8 maj 23:16
52:
8 maj 23:16
Mila:
Taki błąd często się robi, gdy z górnej wychodzi zero.
8 maj 23:17
52: Właśnie zauważyłem że to przez to ..., ale dobrze, im więcej rozwiążę przypadków i się pomylę
gdzieś tym bardziej zapamiętam
8 maj 23:19