matematykaszkolna.pl
PWr podejście 2 bezendu: Z racji, że jest tu dużo studentów którzy studiują na politechnikach to mam pytanie. Czy opłaca się zaczynać drugi kierunek będąc na drugim roku, czy lepiej poczekać na 3 rok ? W grę wchodzi przepisanie ocen, i do zrobienia miałbym aż dwa przedmioty tylko przez cały rok, wynikające z różnicy pomiędzy drugim kierunkiem a moim obecnym emotka Mam oczywiście nadzieję na stypendium rektora. Kierunki nie różnią się bardzo od siebie bo są powiązane, bardziej chodzi mi o późniejszą specjalizację.
8 maj 19:52
Godzio: Znam takich co tak ciągnęli na wysokich ocenach więc polecam emotka Tylko trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby się nie poddawać emotka
8 maj 19:58
bezendu: Ale na drugim roku czy na trzecim zaczynali, bo już niedługo rusza rekrutacja i nie wiem czy się rekrutować, problemu z dostaniem się raczej nie będę miał.
8 maj 20:00
b.: Lepiej zacząć drugi kierunek po roku, jak już się trochę przyzwyczaisz do studiowania, a nie od razu.
8 maj 20:02
Godzio: Na drugim zaczynał.
8 maj 20:03
bezendu: @b ja już studiuję, nie brałem dwóch kierunków od razu emotka Godzio dzięki za odpowiedź, chyba też właśnie tak zrobię, drugi raz pierwszy rok
8 maj 20:05
b.: A ok, coś mi się pomyliło...
8 maj 20:30