?
Hanna: 3. Napisz równanie prostej równoległej do prostej o równaniu:
y = −5x + 2 = 0
i przechodzącej przez punkt P = (1 ; 4)
8 maj 15:18
J:
Weź się dziecko w końcu do roboty ... może byś sama coś spróbowała , a nie czekała na gotowce,
bo sądzę,że się nie doczekasz
8 maj 15:47
Hanna: Ten komentarz nie był potrzebny. Z różnych powodów mogę umieszczać tu te zadania. Mogę nie być
dzieckiem, nie mieć czasu przez pracę i uczyć się zaocznie i akurat mieć problem TYLKO z tym
działem.
8 maj 15:55
J:
ale Ty nie wykazujesz żadnej inicjatywy własnej ... liczysz na gotowe rozwiązania...
8 maj 15:56
J:
i nie TYLKO z tym działem, bo wrzucasz zadania z różnych działów
8 maj 15:58
Hanna: Moje kartki przed komputerem mówią coś innego o mojej inicjatywie, to po 1. Po 2 to mam 5
konkretnych zadań do wyliczenia i pierwszy raz w życiu wrzuciłam jakiekolwiek zadania na
jakiekolwiek forum z nadzieją pomocy, więc bez zbędnych komentarzy. Będę wdzięczna za pomoc.
8 maj 16:02
Eta:
k: −5x+2 p: y= −5(x−xP)+yP ⇒ y= −5x+9
8 maj 16:50