Zadanie
Maturalny: http://scr.hu/4e01/cwcnk
Jakby komuś się chciało to rozpisać na kartce i wrzucić zdjęcie, chyba że macie zdolności
posługiwania się magicznymi rzeczami, które są tutaj dostępne. To bardzo ważne zadanie dla
mnie
7 maj 15:41
Aerodynamiczny:

Zobacz sobie
7 maj 15:43
J:
A) zero
7 maj 15:44
Aerodynamiczny: f(x)=3x−3+3 to 3x przesunięta o wektor [3;3]
7 maj 15:44
J:
zaćmienie
7 maj 15:48
Maturalny: ... no tak, robi się zadania po 7 pkt, a takie proste i następuje wyżej wspomniane zaćmienie o
transkrypcjach −,− Dzięki!
7 maj 15:49
Mila:
Moższ też algebraicznie ;
3x−2+3=3.3 /−3
3x−2=0.3 równanie ma jedno rozwiązanie, bo zbiór wartości f(x)=3x−2 to R+.
7 maj 15:52