matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozszerzenie
Maturzysta:
Jeśli log
3
2=a to log
6
3 jest równy ?
7 maj 10:33
J:
1
1
1
log
6
3 =
=
=
log
3
6
log
3
3 + log
3
2
1 + a
7 maj 10:35
Maturzysta:
dzięki wielkie
7 maj 10:43