Maturalne
Maturalny:
Hey, jestem w technikum i postanowiłem za rok napisać maturę R z matematyki.
Od czego zacząć ? Maturę mam w tym roku
6 maj 11:06
Maturalny:
Znaczy się technikum skończyłem, chcę iść na studia żeby nie marnować roku ale zdać R żeby
dostać się na coś co na prawdę chcę studiować
6 maj 11:15
5-latek: Szczerze Ci poweim ze jeśli będziesz studiować to nie będzie CI się chciało potem pisać .
Zapytaj bezendu . On tez chciał pisać w tym roku ale miał dobre wyniki i się skupil na
studiach
6 maj 11:31
===:
1. Po co "smarujesz" ten post ... wytłumacz sobie i nam −
2. Co znaczy "żeby nie marnować roku"? ... skoro chcesz studiować coś innego to ten rok
i tak marnujesz.
Mam nadzieję, że nie tylko dlatego, że chcesz się "wytłumaczyć" sam przed sobą.
Będziesz miał trudno ... jeśli chodząc do szkoły nie opanowałeś matematyki ... to teraz będzie
serio trudniej.
S Y S T E M A T C Z N O Ś Ć
!
6 maj 12:21
Braun:
A dwa autor nie napisał, że nie opanował matematyki. Znam kilka osób które pisały maturę z
matematyki na poziomie P i miały po 100% a R wcale nie zdawały, więc argument do bani, tym
bardziej, żeby być w czymś dobrym trzeba pracować dużo w domu, a to co jest w szkole to tylko
setna część procenta
6 maj 15:50
jakubs: Spokój !
6 maj 17:35
Marek216: Maturalny, a co chcesz siedzieć na garnuszku starszych jak najdłużej, nie chce się iść do pracy
? Taki ktoś po studiach bd bezrobotny.
6 maj 19:11
nieznajomy: A nie lepiej przez ten rok sobie popracować? Zarobić trochę pieniędzy i przy okazji uczyć się
do matury? Po co blokować miejsce komuś kto bardzo chciałby studiować dany kierunek a ty
będziesz blokował mu miejsce.
6 maj 20:55
52: Jak się nie dostaniesz na studia, które chcesz iść, a pójdziesz na inne studia to nie wiadomo
czy sobie poradzisz i wtedy bez sensu wywalać pieniądze, jest to trudna sytuacja, musisz
rozważyć za i przeciw i zdecydować co chcesz ostatecznie, na czym ci bardziej zależy
8 maj 21:40