matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz w notacji wykładniczej.
ktoś :
Zapisz w notacji wykładniczej. 2
−1
*10
7
5 maj 17:28
ktoś :
POMOCY
!
5 maj 17:30
J:
1
5
=
*10
7
=
*10
7
= 5*10
−1
*10
7
= 5*10
6
2
10
5 maj 17:34