aa
Hugo: 1. Sporządź rysunki następujących permutacji należącychcych do S4: 2
[(a)](1234), (12)(34), (142), (23),
Następnie każdą z permutacji przedstaw w postaci iloczynu transpozycji.
5 maj 17:06
Hugo: pomoże ktoś

?
5 maj 19:12
Hugo: odświeżam
5 maj 22:23
Qulka:

(12)(34)
5 maj 22:25
Qulka:

(142)
5 maj 22:26
Qulka:

(23)
5 maj 22:27
Qulka:

(1234)
5 maj 22:28
Hugo: 
QUlka a machła byś mi coś wyjątkowo coś jeszcze? bo bym sie na Juwenalia przeszedł

caly
dzien siedze i wkuwam
5 maj 22:45
Qulka: umiem mnożyć permutacje, ale na wymyślanie jak je rozłożyć to nie mam pomysłu
5 maj 22:49
Hugo: jj :x
Dziękuję Ci kolejny raz mi pomagasz ( :
6 maj 00:09
6 maj 00:13
6 maj 00:14
bpobo: hugo co studjujesz?
6 maj 00:28
Hugo: infa
6 maj 00:40
Kolega_Huga: Nie pomagajcie mu, niech sam robi!
6 maj 14:18
Qulka:

zadanie 2 niebieskie pierwsza , zielona druga
6 maj 22:16
Qulka:

zadanie 2 czerwona trzecia , żółta czwarta
6 maj 22:20
Qulka: zadanie 3
(12)(14)=(142)
(13)(23)(34)=(1342)
(12)(143)=(1432)
(132)(124)=(1)(243)=(243)
(123)(124)=(13)(24)
(13)(234)(14)(34)=(12)(3)(4) = (12)
6 maj 22:34
Qulka: zadanie 4
(1364)(142) = (1)(2364)=(2364)
(254)(14)(13)=(13254)
(15346)(25)(135)=(146)(23)(5)=(146)(23)
(142)(142)(142)=(1)(2)(4)
(26543)(46)=(263)(45)
6 maj 22:49
6 maj 23:52
6 maj 23:54
6 maj 23:58
Hugo: O Wielka TY Dziękuje
7 maj 00:04
Qulka: zadanie 8
σ1=(1568)(293)(47)
σ2=(1)(2)(347596)(8)
σ3=(17)(2)(36498)(5)
σ4=(13)(25)(49)(687)
σ5=(143)(298)(57)(6)
σ6=(1879)(246)(35)
7 maj 00:04
Hugo: Przerobie w weeekend, ale prosze już nie rób bo mi głupio i lekcja z tymi zadaniami już była

We Wtorki mam dyskretną i to realizuje

będzie wkrótce nowy dział, jutro zanosze zadania te z
fizyki
7 maj 00:07
Qulka: zadanie 8 cd
(347596)(347596)(347596)=(35)(49)(67)
(1568)(293)(47)(17)(36498)(13)(25)(49)(687)(134)(289)(57)(1879)(246)(35)(35)
(49)(67)(134)(289)(57)=
=(1)(298)(34)(5)(6)(7)=(298)(34)
7 maj 00:14
Hugo: Na środę kolos z statystyki&permutacji −,−
Czy ma ktoś coś fajnego podesłać by se na to pouczyć ? Teraz te zadanka bede przerabiac
11 maj 17:44
Hugo: Jakaś książka

? nie wiem co sie skąd bierze
11 maj 19:59
Qulka: Matematyka Dyskretna Ross Wright
11 maj 23:12
Hugo: wlasnie to sb ściągam

Qulko mogla bys mi potłumaczyc? Błagam!
11 maj 23:30
Hugo: zadanie 3)
Jak to sie tworzy

(12)(14)=(142)
(13)(23)(34)=(1342)
(12)(143)=(1432)
(132)(124)=(1)(243)=(243)
(123)(124)=(13)(24)
(13)(234)(14)(34)=(12)(3)(4) = (12)
jak to powstaje
11 maj 23:31
Qulka: dłużej się tłumaczy niż robi

opis na str 691 w tej książce
11 maj 23:34
Hugo: 16 min pobierania jeszcze, jutro
przedziały ufności weryfikacja hipotez
weryfikacja hipotez + to

Qulka a można spytać dlaczego siedzisz na forum , nie czerpiesz zysków(?) i pomagasz
potrzebującym

?

Hugo sie zastanawia : (
11 maj 23:39
bezendu:
Żeby taki Hugo skończył studia i pracował na emeryturę Qulki
11 maj 23:39
Qulka: bo jestem nałogowcem
11 maj 23:39
Qulka: emerytury nie doczekam bo w 2022 padnie ZUS
11 maj 23:40
bezendu:
Skąd taka pewność ?
11 maj 23:41
Qulka: z wiarygodnych źródeł
11 maj 23:41
bezendu:
Qulka zajrzy do mojego tematu z prawd
11 maj 23:42
Hugo: 2014 − 2017* Inżynierka
2017 − 2019 Magisterka
2019 − 2022 Doktor

to Hugo musi isc na doktora by siadło
12 maj 15:47
12 maj 22:22
Qulka: obojętnie byle konsekwentnie bo i tak liczysz każdy z każdym
12 maj 22:30
hh: najpierw wiersz potem kolumna
13 maj 01:16