matematykaszkolna.pl
kolejne pytanko głupigłupek: Zapewne, jak wiele osób zdających mam dysgrafie i po prostu nie potrafię rozwiązywać zadania spójnie. Zawsze − jak nie mam ołówka, to piszę gdziekolwiek, gdzie mam miejsce i tutaj rodzi się pytanie − czy mogę na maturze rozwiązywać zadania ołówkiem, a później ścierać to wszystko i wypisywać poprawne rozwiązania długopisem? Włącznie z rysunkami − oczywiście. Naprawdę mam z tym problem, ponieważ rozwiązując krótkie zadanie potrafię rozpisać się na kilka stron.
3 maj 14:15
głupigłupek: Rozszerzenie.
3 maj 14:16
YushokU: nie mozesz miec ołówka!
3 maj 14:20
głupigłupek: No, to nieźle.
3 maj 14:22
5-latek: jak czytam takie wpisy i podobne w stylu czy mogę na maturze mieć olowek itd. to się czasami zastananwiam czy mam przed sobą już dorosłego człowieka czy jeszcze dziecko które nie potrafi samodzielnie myslec. Miałeś tyle czasu żeby ten problem rozwiazac ze swoim nauczycielem . Wiec jeslli nie zdasz tej matury bo nie pomyslale o tym to wcale mi nie będzie Cie zal .
3 maj 14:22
głupigłupek: Nie uczęszczałem do szkoły od trzech lat, to mnie usprawiedliwia. Matura jest zdana, pytam o rozszerzenie.
3 maj 14:24
YushokU: dysgrafia? Ja też nigdy nie umiałem rozwiązać zadania spójnie, dopóki nie zacząłem nad tym pracować emotka
3 maj 14:27
5-latek: To tym bardziej nie powinieneś już pytac o takie rzeczy skoro masz zdana mature i chcesz zdawać rozszerzenie . Żeby nie było . Ja tego nie piszse zlosliwie w stosunku do Ciebie . Nie było to mioim zamiarem . ta mature przecież bedzies pisal pewnie w tej samej szkole co poprzednio wiec co stało na przeszkodzie skontaktować się ze szkole wcześniej ?
3 maj 14:32
Sooko: Nikt Ci nie zabroni... Dla egzaminatora będzie się liczyło co jest pod zadaniem napisane długopisem, nikt nie będzie się pytał w jaki sposób rozwiązywałeś. Jednakże liczy się tylko to, co jest zapisane długopisem, więc rysunki również musisz później poprawić długopisem. I koniecznie sprawdź, czy będziesz miał wystarczająco czasu na takie rzeczy na maturze.
3 maj 14:39
5-latek: Tak poza tym zmien nick bo sam siebie nie szanujesz emotka
3 maj 14:40