rownanie zespolone
gajowy: z4 * k{z}=8(z−sprzezenie)2
2 maj 23:57
gajowy: zamiast k{z} powinien byc modul
2 maj 23:58
Janek191:
−
z4* I z I = 8 z ?
3 maj 09:03
Janek191:
Czy jest tak
−
z4*I z I = 8*( z )2 ?
3 maj 09:05
PW: z̅
można uzyskać kopiując stąd.
Każdy znak można opatrzyć „kreseczką nad” kopiując do schowka znak "Combining Overline"
z zestawu czcionek Microsoft Sans Serif i wklejając go tutaj po wybranej literze, np. u̅.
Znak ten łatwo znajdziemy uruchamiając program Tablica znaków (Charmap) i wpisując w okienku
"Wyszukaj" hasło Combining.
3 maj 15:40