matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy jest tam kto
zuza:
naszkicuj wykres funkcji y=2(x−3)
2
+5
3 gru 20:37
M:
2 maj 20:04
Podstawy Geometrii:
y=2(x−3)+5 p=3 q=5 a>0 Stąd brak miejsc zerowych W zeszycie mozna ładniej naszkicować
2 maj 20:14
M:
2 maj 21:54