matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trugonometria
madzik:
Zbiorem wartości funkcji f(x)=cosx+cos(x−60
0
) jest przedział?
2 maj 12:34
Eta:
ZW= < −
√
3
,
√
3
>
2 maj 12:45
Eta:
Skorzystaj ze wzoru:
α+β
α−β
cosα+cosβ= 2cos
*cos
2
2
f(x)=................ =
√
3
cos(x−30
o
) ZW=.....
2 maj 12:48