rownania
kamil b: rozwiaz rownanie:
x+x=10
1 maj 17:27
Metis: Błagam...
1 maj 17:28
juras: Dla takich ludzi jak "kamil b" powinni przekierowywać stronę matematyka.pisz.pl na
kopie.rowy.za.3grosze.pl...
1 maj 17:31
5-latek: To chyba znajomy tego Kamila z przed ponad 3 lat .
1 maj 17:31
Braun:
x=log(100000)
1 maj 17:32
kamil b: Braun, czyli x=5 ?
1 maj 17:32
Grin: x+x = 10
2x = 10 /

2)
x = 5
Naśmiewacie sie, a moze on ma 5 lat i jest młodym geniuszem

!
1 maj 17:32
PW: Najwyraźniej geniusz. Na logarytmach załapał w mig.
1 maj 17:51
Braun:
Czyli jednak mam talent dydaktyczny
1 maj 18:13