matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Matura:
Pomoże ktoś rozwiązać? b+2b+b
√
3
=3
√
6
+3
√
2
30 kwi 18:55
Mila:
b*(3+
√
3
)=3
√
2
*(
√
3
+1) /*(3−
√
3
b*(9−3)=3
√
2
*(
√
3
+1)*(3−
√
3
) 6b=3
√
2
*(3
√
3
−3+3−
√
3
) Dokończ
30 kwi 19:01
Matura:
Dziękuję
30 kwi 19:03
Mila:
30 kwi 22:08