matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
vvv
quarhodron:
Byłbym wdzięczny za sprawdzenie tej całki
http://zapisz.net/view.php?filename=179_img_20150430_100737_1_.jpg
http://zapisz.net/view.php?filename=196_img_20150430_100750_1_.jpg
30 kwi 10:12
quarhodron:
ref
30 kwi 17:01
prosta:
√
x
2
−2x
=
√
(x−1)
2
−1
p=1, q=−1
30 kwi 17:06
quarhodron:
faktycznie, dzięki, czyli jednak sposó w porządku ?
30 kwi 18:15