QULKA APSIK NA ZDROWIE
QULKOWY KSIĄŻE : W PEWNYM CIAGU A3=5 A5=8 ORAZ AN + AN+1 +AN+2 =7 OBLICZ WYRAZ A2014 N NALEZY DO
CALKOWITYCH
29 kwi 23:01
Qulka: a w tych a
n
29 kwi 23:12
Qulka:

2014/3=671 +1 więc będzie to −6
29 kwi 23:35
QULKOWY KSIĄŻE :

APIKKKKKKKKKKKKKKKKK
29 kwi 23:36
QULKOWY KSIĄŻE : JAK TO OBLICZYŁAŚ TAK ŁADNIE I CO ZNACZY TA TABELKA
29 kwi 23:38
Qulka: to ten ciąg i kolejne wyrazy

skoro suma dowolnych kolejnych trzech ma być 7 to dodajemy
a
3+a
4+a
5 = 5+a
4+8=7 i wychodzi w środku −6
potem dodaję wcześniejsze 3
potem jeszcze wcześniejsze 3 (już nie malowałam)
potem kolejne 3 itd ..i widać że to wciąż te same więc co 3 się powtarzają więc na 2013 będzie
5 bo na każdym podzielnym przez 3 jest 5 więc następny to −6 czyli a
2014=−6
29 kwi 23:43
QULKOWY KSIĄŻE : MALUSZ QULECZKO JAK PICASSO ALBO FIDASZ HIHIHIHIH STO LAT
30 kwi 00:12
QULKOWY KSIĄŻE : malujesz
30 kwi 00:12