Zbiór wartości funkcji
kuba: | | x + 3 | |
Wyznacz zbiór wartości funkcji |
| dla x rzeczywistych |
| | x2 + 7 | |
29 kwi 00:42
arla28: przebieg funkcji i narysować
29 kwi 01:02
Martiminiano: mx
2+7m=x+3
mx
2−x+7m−3=0
Δ=−28m
2+12m+1
−28m
2+12m+1≥0
| | 1 | | 1 | |
m∊(−∞;− |
| >∪< |
| ;+∞)=ZW |
| | 14 | | 2 | |
29 kwi 02:05
QULKOWY KSIĄŻE : bład
1 maj 15:39
QULKOWY KSIĄŻE : jakie sa asymptoty poziome ? 0 więc ....
1 maj 15:48
lolo:
Pomysł bardzo dobry, ale wykonanie już gorsze
1 maj 16:07
Kacper:
| | 1 | | 1 | |
Odpowiedź Zw=<− |
| , |
| > |
| | 14 | | 2 | |
1 maj 16:09
QULKOWY KSIĄŻE : Kacper zgadzam

się jak najbardziej
1 maj 16:13