Matura
52: Durne pytanie...
Czy ktoś kto nie potrafi zrobić zadań typu:
Rozwiąż równanie:
1. 2x−4=√5x+5
2. (2x−1)2=(3x+7)2
3. |3x−2|=11
Jest w stanie zdać maturę z matematyki z podstawy?
28 kwi 19:39
Saizou :
Czyżbyś udzielał komuś korków ?
28 kwi 19:40
52: Nie udzielam korków, a jeśli ta osoba nie zda z matematyki to pewnie będę...
28 kwi 19:41
ICSP: Zależy jakie będzie miał szczęście.
28 kwi 19:41
Marek216: To zależy widziałem gorszych którym się udawało a twoje przykłady nazwali by trudnymi

.
28 kwi 19:42
Braun:
Taką osobę należy cofnąć do 1 klasy liceum, a nie dopuścić do matury.
28 kwi 19:42
kyrtap: jak będzie miał ustawiony tryb myślenie w czasie egzaminu to przy dobrych wiatrach zda
28 kwi 19:43
bezendu:
52 jaka nota za ostatnie sprawko i co z kart ?
28 kwi 19:43
52: Dzięki za odpowiedzi, bo jak zobaczyłem że z takimi rzeczami ma problem to się wystraszyłem
jakim cudem zdał, ale no może będzie miał farta
28 kwi 19:44
52: bezendu z kartkowki 5.0 a sprawko jutro oddajemy
28 kwi 19:44
52: a tobie jak poszło ?
28 kwi 19:44
Marek216: Omów tej osobie parę matur z ubiegłych lat to sobie jakoś poradzi nawet tylko zamknięte i te za
2 punkty łatwiejsze, bo nie ma co szaleć chyba
28 kwi 19:45
52: Spoko tylko ja się nie rozdwoję, póki co robi te zadania ja mu sprawdzam i podpowiadam albo
poprawiam, ale mam też swoje rzeczy na głowie; mógł się wcześniej obudzić ze snu, szkoda mi
go, to dość dobry kolega
28 kwi 19:47
bezendu:
5,0 za kart
5,90 sprawko
28 kwi 19:52
52: Łaaaał to zaszalałeś, graty

Będziesz koło 22:00 na fb ? To byś mi pomógł z tym sprawkiem,
jakbym miał kłopoty, bo jeszcze nie skończyliśmy
28 kwi 19:53
bezendu:
Jestem teraz, potem jeszcze chcę egzamin z analizy zrobić i się na drugą kart nauczyć
28 kwi 19:54
52: Ja bez moich ziomków to wiesz ... , no nic jak będziesz to super, jak nie to trudno
28 kwi 19:54
bezendu:
A czemu nie możecie zrobić podziału ? każdy piszę po dwa sprawozdania ?
Ja w swojej grupie wszystko podłączam i piszę sprawozdanie, kolega robi protokół, a koleżanka
obliczenia
28 kwi 19:59
52: U nas każdy by chciał robić protokół, więc teraz wiesz dlaczego jest tak a nie inaczej
28 kwi 20:03
bezendu:
28 kwi 20:14