matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
Kicia:
Rozwiąż równanie:
x
2
−9
x+3
=1−x
28 kwi 12:33
Janek191:
x ≠ − 3 Rozłóż licznik na czynniki i skróć
28 kwi 12:37
Kicia:
X−3=1−x X=2
28 kwi 12:51
Kicia:
I to wszystko, tak?
28 kwi 12:52
J:
tak
28 kwi 12:54
Kicia:
Ok. Dzięks
28 kwi 12:55