matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wyliczyć r ?
magda:
Jak wyliczyć r ? r
√
2
+ r = 6
28 kwi 10:31
Aerodynamiczny:
r(
√
2
+1) = 6 r=6/
√
2
+1 i usuwasz niewymierność z mianownika
28 kwi 10:35
magda:
dziękuję
28 kwi 10:42