matematykaszkolna.pl
przeciek Kipic: rysunekPRZECIEK MATURALNY Matura rozszerzona Oblicz pole i objętość figury przedstawionej na rys.5. Wysokość h jest 5 razy dłuższa od wysokość a. Długość d wynosi 7 a długość k wynosi 4 cm. Jak ktoś policzy to oznacza że ma jedno zadanie z głowy już.
27 kwi 20:05
maturzystka : człowieku nie prowokuj ludzi... chcesz pomocy to poproś a nie oszukuj
27 kwi 20:09
JOE52: To naprawdę zadanie z przecieku, wiem co mówię.
27 kwi 20:12
Braun: A co na to Twój lekarz ?
27 kwi 20:12
maturzystka : haha Braun ! <3
27 kwi 20:13
Kejt: Jak przeciek to po hydraulika dzwoń, a nie w internety piszesz
27 kwi 20:14
ICSP: Może niech lepiej nie dzwoni po tego hydraulika
27 kwi 20:16
kyrtap: ale dziwne że niedługo matura a forum bardzo ładnie chodzi emotka
27 kwi 20:16
maturzystka : ale swoją drogą to zadanie jest niedorozwiązanie bo ten trójąt o bokach c, c, ... musiałby mieć więcej niż 180 stopni
27 kwi 20:18
Metis: Od czasu kiedy Jakub przeniósł emotki smiga aż miło emotka
27 kwi 20:23
kyrtap: Metis jak tam dziecko żyjesz?
27 kwi 20:28
Metis: Jakie dziecko,studenciku Po staremu emotka Szkoła, lekcje itd
27 kwi 20:31
Braun: https://matematykaszkolna.pl/forum/276405.html tu tez był przeciek Ten człowiek ma po prostu coś z głową i chyba lekarze nie dają radyemotka
27 kwi 20:44
Kipic: oj maturzyści coś słabo się przygotowaliśćie. "maturzystka" jeden to kąt prosty, potem można usykać że kolejne 30 i 60. Jak jakiś "kumaty maturzysta policzył, wynik końcowy Pole 64, objętość 40,pozdro kilka lat temu takie zadanka się robiło.
27 kwi 20:44
Braun: Dobrze, że Ty taki mądry i super napisałeś maturę... A teraz pora brać leki i do spania no już uciekaj emotka emotka
27 kwi 20:47
Kipic: sprzedam opla. A tak , zdałem już maturę rozszerzoną i to ostro i to zadanie da się policzyć
27 kwi 20:49
Braun: Sprzedaj opla i kup mózg, widziałem Twoja zadania wpisują Twój nick i jakoś nie błyszczałeś+język polski też widać problem sprawia ? Szkoda czasu na Ciebie człowieku, dobranoc emotka
27 kwi 20:50
Kipic: nie ma takiego
27 kwi 20:51
Kejt: Panowie, spokój proszę.. Fakt, faktem, że skoro już swoje zdałeś Kipic, nie ma potrzeby straszenia pozostałych i chwalenia się swoimi wynikami..
27 kwi 20:54
Braun: Będę chamski teraz, ale sam zacząłeś... Ja przynajmniej znam swojego ojca I trochę szacunku bo gdyby mnie ktoś nie wyprzedził to byś ojcze do mnie mówił emotka
27 kwi 20:59