matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze sprawdzic
Didi:
Y=X
2
+3x−4 P=−1 1/2 Delta 25 q=−6 1/4 X1=−4 X2=1 Oraz (x−5)(x−2)=2x−8 X
2
−9x+18=0 Delta =9 X1 3 X2 6 Sorry ze tak piszę, ale jestem na telefonie
27 kwi 15:13
Kejt:
27 kwi 15:24
Didi:
Dzięki
27 kwi 15:25