matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wzór funkcji
natalkie:
Dana jest funkcja: f(x)= ⎧2 dla x E (−nieskończoność;−1) ⎨ ⎩|x| dla x E (−1, nieskończoność) Naszkicuj wykres funkcji f(x) oraz g(x)=f(x−2)+1, h(x)=7−(x) , k(x)=|f(x)|
26 kwi 21:02
bombke:
26 kwi 21:14