matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Płaszczyzna równoległa
erk:
x
1
+5
x
2
−2
x
3
czy przez prostą p:
=
=
można poprowadzić płaszczyznę równoległą
3
1
4
do płaszczyzny pi: x
1
+ x
2
− x
3
+ 15 = 0?
26 kwi 16:47
erk:
ktoś wie?
26 kwi 17:42