matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobienstwo
sandra1:
A i B⊂Ω udowodnij ze z P(B|A)=P(B|A') wynika P(A∩B)=P(A)*P(B). Doszlam do
P(A)*P(A'∩B)
P(A∩B)=
i nie wiem co dalej...
1−P(A)
25 kwi 21:40
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/291066.html
25 kwi 21:47