25 kwi 17:38
prosta:
nic się nie otwiera
25 kwi 17:39
25 kwi 17:40
Karolina: mi normalnie się otwiera
25 kwi 17:41
prosta:
nadal tylko logo widzę
25 kwi 17:41
Metis: 1) Link trzeba skopiować i wtedy wkleić do przeglądarki.
2) Nie możesz przepisać ?
3) Wkład własny?
25 kwi 17:42
Karolina: to nie wiem dlaczego
25 kwi 17:43
Karolina: skopiowała
25 kwi 17:43
25 kwi 17:51
Maniek: zad 12 a) 12
b)1
c)40
d)12
25 kwi 18:25
Maniek: sproboj cos policzyc
25 kwi 18:25
Karolina: próbowałam nic mi nie wychodzi
25 kwi 18:34
Maniek: to poczytaj sobie jeszcze o tym
25 kwi 18:38
Karolina: yhy bardzo dziękuje za rade
25 kwi 18:50
prosta:
zad 12 a) z def. logarytmu łatwo obliczysz

log100=
25 kwi 18:55
prosta:
12b)
log√39=4 ......bo (√3)4=9 ........przecież:(√3)2=3
25 kwi 18:59
Karolina: log100=2 to to wiem
25 kwi 19:18
Karolina: A zadanie 16 i 17
25 kwi 19:21
prosta:
16a)
x>0 ⋀y>0 ⋀ xy=4 ( gałąź hiperboli)
16b)
x>0 ⋀y>0 ⋀ y=4x ( półprosta bez punktu (0,0))
16c)
| | 1 | |
y=x lub y= |
| i x>0 i y>0 i x≠1 i y≠1 |
| | x | |
25 kwi 19:29
Maniek: prosta zad 12 b) 1
25 kwi 19:37
prosta: Maniek....tylko zaczęłam obliczenia, nie podałam wyniku końcowego
25 kwi 19:44
Maniek: OK
25 kwi 19:46