matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka niewłasciwa
Sebol:
oblicz obszar ograniczony liniami y=U{1}{
√
4x−x
2
y=0 x=0 x=4 może ktoś zrobić mi ten przykład na wzór?
25 kwi 13:10
Sebol:
1
y=
√
4x−x
2
25 kwi 13:14
Sebol:
ktoś wesprze?
25 kwi 13:18
Sebol:
http://zapodaj.net/45a79228bb0fb.jpg.html
co tu jest zle?
25 kwi 13:28
Sebol:
http://zapodaj.net/7ae92142279b1.jpg.html
teraz duzo lepiej ale jeszce cos nie tak. ktos pomoże?
25 kwi 13:47