matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
3
mig4:
Styczną do okręgu x
2
+(y−2)
2
−25=0 jest prosta o równaniu x=2, x=−4, y=2, y=−3
23 kwi 16:00
Janek191:
S = ( 0, 2) r = 5 y = 2 − 5 = − 3 Odp. y = − 3 ==========
23 kwi 16:06