matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
2
mig4:
Punkt A=(1,1) i B(−1,5). Współczynnik kierunkowy symetralnej odcinka AB jest równy ? 2, 1/2, −1/2, −2
23 kwi 15:59
Janek191:
5 − 1
4
a
1
=
=
= − 2
− 1 − 1
−2
więc
1
a
2
=
2
==========
23 kwi 16:01