matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
kamil:
ile punktów wspólnych ma prosta o równaniu x+y+1=0 z okręgiem o środku S=(−3,0)
23 kwi 15:58
Ajtek:
0 gdy 0<r
√
2
1 gdy r=
√
2
2 gdy r>
√
2
23 kwi 16:02
Ajtek:
Oczywiście znak zjadłem:
0 gdy 0<r<
√
2
23 kwi 16:10