matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
Madzia:
wyznacz współrzędne środka okręgu i jego promień: x
2
+ y
2
= 1 i (x − 4)
2
+ y
2
= 1
2 gru 21:35
Eta:
(x −a)
2
+ ( y−b)
2
=r
2
to S( a, b) r 1/ S(0,0) r=1 2/ S( 4, 0) r=1
3 gru 02:01