matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy trudne
karolina :
Log
9
(log
8
(log
1/6
p)) =−1/2 wyznacz p
22 kwi 22:25
Eta:
1
p=
36
22 kwi 22:27
Jolanta:
log
a
b=c jeżeli a
c
=b 9
−1/2
=log
8
(log
1/6
p)
1
=log
8
(log{1/6}p)
3
8
1/3
=log
1/6
p 2=log
1/6
p
1
2
=p
6
1
=p
36
22 kwi 22:55