a | b | ||
+a= | +b / :a*b | ||
b | a |
1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | = | + | |||||
b2 | b | a2 | a |
1 | 1 | 1 | 1 | ||||
− | = | − | |||||
b2 | a2 | a | b |
1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||||||
( | − | )( | + | )=−( | − | ) / : ( | − | ) | ||||||||
b | a | b | a | b | a | b | a |
1 | 1 | ||
+ | =−1 | ||
a | b |
a | b | ||
+a= | +b /*ab≠0 | ||
b | a |
1 | 1 | ||
+ | = −1 | ||
b | a |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |