matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta
judyta15:
Prosta AB ? A ( 2,4) B(−3,3 ) Kurdee bo mi wyszła y= 1/5 x − 4 2/5 i nie wiem czy dobrze
22 kwi 20:26
Eta:
1
1
18
y=
x(x−2)+4 ⇒ y=
x+
5
5
5
22 kwi 20:44
J:
https://matematykaszkolna.pl/forum/290680.html
.... i licz dalej
22 kwi 20:45
jasieke:
d= [−24]/
√
61
22 kwi 21:10