matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji f
Klara:
Naszkicuj wykres funkcji f.
1
f(x)= 3 −
|x|
+ Ścieżka przekształceń
22 kwi 19:44
J:
1
1) y =
x
1
2) y =
IxI
1
3) y = −
IxI
1
4} y = −
+ 3
IxI
22 kwi 19:46
Klara:
przekształcenie w punkcie 3 będzie przez SOX ?
22 kwi 19:49
J:
tak
22 kwi 20:27