matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dana jest funkcja f określona wzorem f(x)=p{x^2} + p{-x^2}. Wyznacz dziedzinę i
aksj:
Dana jest funkcja f określona wzorem f(x)=
√
x
2
+
√
−x
2
. Wyznacz dziedzinę i zbiór wartości tej funkcji
22 kwi 19:07
J:
D = {0}
22 kwi 19:07
J:
Z
w
= {0}
22 kwi 19:08