matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór wartości
Kamil:
|log
5
√
x
|
Ile elementów ma zbiór wartości funkcji g(x)=
+ log
3
x * log
x
13
log
5
x
2
22 kwi 17:56
M:
25 cze 06:05
N:
x>0
|
1
2
log
5
x|
g(x)=
+log
3
13
2log
5
x
1
g(x)=
+log
3
13 −− funkcja stała
4
zbiór wartości ma jeden element
26 cze 22:33