matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czesc i czolem kluski z rosolem
ciacho:
Wyznacz wszystkie wartości parametru m , dla których wśród rozwiązań równania |m − 5x| = 3 są zarówno liczby dodatnie, jak i ujemne. m − 5x = 3 v m − 5x = −3 ?
20 kwi 16:53
ciacho:
?
20 kwi 21:06