matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
boki figor
ewa:
oblicz h i c gdy sa znane a=20 b=73 d=23 e=84 f=24
19 kwi 18:15
ewa:
oblicz c i i gdy a=20.54 b=73 d=23.97 e=84.30 f=24.77 g=21.50 h=78 j=22.50 k,l=katy proste
19 kwi 19:13