matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trudniejsze
melani:
∞
∫ dx/(1+ x
2
)=
−
∞
Jakby się znalazła jakaś dobra dusza to prosze także o wytłumaczenie.
19 kwi 14:07
melani:
Up.
19 kwi 16:13
melani:
Up.
19 kwi 16:28
melani:
Up.
19 kwi 18:09
melani:
Up.
19 kwi 19:01
Mariusz:
π
π
lim arctan(x)−lim arctan(x)=
−(−
) =π
2
2
x−>
∞
x−>−
∞
19 kwi 19:11
melani:
A coś więcej, jakiś komentarz? Byłabym wdzięczna
19 kwi 21:24
p:
iup
20 kwi 19:45