matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
gąbka :
Które z podanych równan nie ma rozwiazan
1
− 3 = 9
3
x
6
x
−
1
+ 6 = 12 ⇒ x = 2 więc odpada 10
x
+ 1 = 5 (
√
2
)
x
+ 5 = 3
19 kwi 13:17
J:
(
√
2
)
x
= − 2 .... brak rozwiązań
19 kwi 13:20