matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
123qwe:
30log
2
125*log
5
2+2
l
o
g
7
*5
1
+
l
o
g
7
PROSZE O POMOC
18 kwi 21:48
===:
90
=90log
2
5*log
5
2+2
log7
*5*5
log7
=
*log
5
2+5*10
log7
=90+35=125
log
5
2
18 kwi 22:03
123qwe:
Dziekuje
18 kwi 22:22