matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
błagam pomózcie mi !! bo nie zdam !!!:(:(
kasiuniak:
zbadać czy są monotoniczne ciągi o wyrazie ogólnym
2
a) an=
n+3
n
2
b) an=
n
2
+2
c) an=2
2n−1
2 gru 17:43
plastuś:
zajrzyj tu;
263
i tu
1704
powodzenia
2 gru 17:51