matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rowanie
vanessa:
2x
1
/3=3
17 kwi 17:09
M:
29 cze 06:00
Tygrys i żuraw:
2x
1/3
=3
3
x
1/3
=
(obie strony równania podnosze do trzeciej potęgi
2
3
(x
1/3
)
3
=(
)
3
2
27
x=
8
29 cze 11:33