matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Iza:
sporzadz wykres funkcji a.) f(x)=
8
x
b.f(x)=
6
x
+3 pomoze ktos.?jak to zrobic.?
17 kwi 16:17
Janek191:
Narysuj sobie tabelkę
8
a) f(x) =
x
17 kwi 16:22
Janek191:
6
b) f(x) =
+ 3
x
17 kwi 16:24