1 | 11 | |||
y2 = −( | x + | )2 | ||
3 | 3 |
1 | 11 | 1 | 11 | |||||
y = − | x − | = − 1*( | x + | ) | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
1 | 11 | 1 | 22 | 121 | ||||||
y2 = (−1)2*( | x + | )2 = | x2 + | x + | ||||||
3 | 3 | 9 | 9 | 9 |
1 | 11 | 1 | 11 | |||||
y = − | x − | = −( | x + | ) | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
1 | 11 | 1 | 11 | 1 | 11 | |||||||
y2 = (−( | x + | ))2 = (−1)2 * ( | x + | )2 = ( | x + | )2 | ||||||
3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |