matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj działanie
Anusiek:
A∪B ,A\B , A∩B , B\A jeśli A= <2;5) , B=(−1;3>
17 kwi 11:05
M:
29 cze 06:01
marchewka:
A∪B = (−1, 5), A\B = (3, 5), A∩B = <2, 3>, B\A = (−1, 2)
29 cze 11:46