matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomożecie nie wiem co dalej
Damian:
√
3
x 2
√
2
sinβ =
4
√
3
16 kwi 18:54
Janek191:
√
2
sin β =
⇒ β = 45
o
2
16 kwi 18:57
Damian:
√
2
czemu
?
2
16 kwi 19:02
Damian:
16 kwi 19:06
Janek191:
Skracamy przez
√
3
i przez 2
16 kwi 19:07
Damian:
dzięki
16 kwi 19:09