matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Ankaaa:
a=2
√
3
− 3
√
2
b=2
√
2
+3{3} Oblicz= a*b a
2
+a*b (a−b)(a+b)
2 gru 13:13
Bogdan:
Podstaw po prostu podane wartości liczbowe do wyrażeń i wykonaj działania, podaj wyniki.
2 gru 13:55