matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie symetralnej odcinka AB
Memo:
Wyznacz równanie symetralnej odcinka AB, jeżeli: A = (−4,−6), B = (2,−4)
16 kwi 11:51
MQ:
(x+4)
2
+(y+6)
2
=(x−2)
2
+(y+4)
2
16 kwi 11:53
Memo:
Dzięki wielkie
16 kwi 12:04